понедељак, 14. мај 2012.


Sunđer Bob je verovatno najmaštovitiji stanovnik Koralova. Živi u ananasu na dnu mora sa svojim kućnim ljubimcem, morskim pužem Gerijem. Zaposlen je u restoranu kod Kebe Krabe.








Patrik Morska zvezda je Sunđer Bobov prijatelj i komšija. Živi ispod stene i od nameštaja ima samo fotelju i televizor. Priglup je, dobrog je srca i često pomaže Sunđer Bobu u nevoljama.






Lignjoslav Pipak je Sunđer Bobobov prvi komšija. On često prezire Sunđer Bobova i Patrikova detinjasta ponašanja, ali na kraju ne odolevo i nekada im se i pridruži. On kao i Sunđer Bob radi u Keba Krabi kao kasir, ali za razliku od njega on mrzi svoj posao i želeo bi da postane nešto više. On obožava umetnost i klasičnu muziku, iako užasno slika i svira klarinet.








Sendi Obraščić je Sunđer Bobova prijateljica. Živi u vodi u svojoj staklenoj kući. Poznata je po tome što se brzo naljuti na Patrika i takmiči se sa Sunđerbobom u karateu. Ona je poreklom iz Teksasa.


















Keba Kraba je stara škrtica koja obožava novac. Drži restoran brze hrane po imenu "Hrskava Kraba". On slabo plaća svoje radnike i često povećava cene svojih proizvoda, kao što je Kebina pljeska. Ima ćerku Biserku koja je morski kit.








Plankton je zloća koji je ljubomoran na Kebu Krabu zbog toga što svi kod njega kupuju pljeskavice, a njegov restoran je stalno prazan. On želi da se dokopa recepta za pravljenje Kebine pljeske, kako bi Keba Krabu izbacio iz posla. Njegovi pokušaji su često neuspeli i dovode do veoma smešnih situacija. „Žena“ mu je kompjuter, po imenu Karen.




Gari je Sunđerbobov puž, ali je više od običnog kućnog ljubimca. Veoma je pametan i ponekad pomaže svom vlasniku Sunđer Bobu. Voli da čita poeziju, ali samo kada Sunđer Bob nije u blizini








Ukleti Holanđanin je duh starog Holanđanina koji plaši ljude na neki trapav način.










Нема коментара:

Постави коментар